Milloin iskunvaimentimet pitää vaihtaa?

Autosi iskunvaimentimien vaihdon tarpeesta voi kertoa muun muassa epämukava kolina töyssyissä tai ylimääräinen tärinä. Tällöin vika on usein viallisissa iskunvaimentimissa.

Iskunvaimentimet vaikuttavat ajomukavuuteen, mutta ne ovat myös turvallisuuden kannalta tärkeät. Iskunvaimentimien viallisuuden havaitsee usein epätasaisella alustalla ajettaessa. Vian saattaa tunnistaa esimerkiksi kolinasta tai pomppumaisesta liikkeestä.

Iskunvaimentimien vaihtoväliin vaikuttaa se millaisessa käytössä auto on. Esimerkiksi peräkärryn vetäminen, raskaan kuorman kuljettaminen ja ajomaasto vaikuttavat siihen, miten nopeasti iskunvaimentimet kuluvat.

Iskunvaimentimien vaihdon hinta

Asennushintaan vaikuttaa käytettävän varaosan laatu, auton malli ja merkki. Iskunvaimentimien vaihdon yhteydessä on suositeltavaa vaihtaa myös iskunvaimentimien yläpäät ja kääntölaakerit.

Tarkan hinnan saat helpoiten selville kysymällä tarjousta juuri sinun autollesi.

Iskunvaimentimien vaihto vaivattomasti

Autokorjaamomme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit jättää autosi Iskunvaimentimien vaihtoon muutamassa hetkessä.

Asennuksen kestoon vaikuttaa se, vaihdetaanko iskunvaimentimet eteen vai taakse. Lisäksi asennuksen kestoon vaikuttavat myös auton ikä, malli ja merkki.

Tutustu korjaamopalveluihin tarkemmin

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Tarvitseeko autosi iskunvaimentimien vaihtoa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika