Milloin jarrupalat pitää vaihtaa?

Ajoturvallisuuden kannalta on tärkeää, että autosi jarrut ovat kunnossa. Kuluneet tai jumissa olevat jarrut vaikuttavat jarrujen tehoon, mikä vaikuttaa kaikkien liikenteessä olevien turvallisuuteen.

Jarrujen kunnon tarkistus kuuluu vuosi- ja määräaikaishuoltoihin sekä katsastustarkastukseen. Jarrupalojen pintaa tulisi tarkastuksessa olla vähintään 3–5 mm, jotta jarrujen kulutuspinta kestäisi seuraavaan huoltoon. Muutoin jarrupalat on vaihdettava.

Vaikka jarrupaloissa olisi kulutuspintaa jäljellä, se ei tarkoita, etteikö jarruja olisi myös suotavaa aika ajoin huoltaa eli herkistää. Mikäli havaitset jarruissasi tehottomuutta, vinkumista tai puoltamista on syytä tuoda autosi meille tarkastukseen.

Jarrupalojen vaihto vaivattomasti

Autokorjaamomme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit nopeasti käydä tuomassa autosi jarrupalojen vaihtoon.

Tutustu korjaamopalveluihin tarkemmin

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Tarvitseeko autosi jarrupalojen vaihtoa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika