Yhteystiedot

Aukioloajat:

Ma-To 7.30-17.00
Pe 7.30-16.00

Yhteystiedot:

Heti aamulla emme aina ehdi vastata soittoosi. Tällöin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös helposti olla meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeemme kautta tai sähköpostitse.

Rahtarinkatu 1 (Vuosaaren satama-alue)
00980 Helsinki

Näin tuot autosi huoltoon

  • Suosittelemme tuomaan autosi korjaamollemme heti aamusta klo 7:30-8:00 välillä. Voit myös tuoda autosi jo edellisenä päivänä, mutta kannattaa ensin varmistaa, että meillä on parkkitilaa autollesi.
  • Kaiva mielellään autosi huoltokirja valmiiksi esille. Näin emme joudu käyttämään turhaan aikaa sen penkomiseen hansikaslokerosta.
  • Jos autossasi on lukkopultit, tuo niiden erikoisavain mukaan huoltoon, jotta renkaat saadaan irrotettua.
  • Kun autosi on valmis noudettavaksi, saat puhelimeesi ilmoituksen tekstiviestillä.

Etsitkö hyvää autohuoltoa Helsingissä?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, pyydä tarjous tai tiedustele varaosaa.

Varaa huoltoaika

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin autojen huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

Haluamme, etteivät auton omistajat joudu aina viemään autoaan kalliiseen merkkihuoltoon saadakseen laadukasta palvelua. Siksi TamCarilla autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja alkuperäistä vastaavilla varaosilla, mutta kilpailukykyiseen hintaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.