Milloin moottorin jakohihna pitää vaihtaa?

Jakohihna pyörittää auton moottoria ja on siksi yksi moottorin tärkeimmistä huoltokohteista. Jakohihna tulisi vaihtaa autonvalmistajan huolto-ohjelman ilmoittamien vuosien tai kilometrien mukaisesti. Yleensä jakohihnan vaihtovälit ovat 4–10 vuotta tai 90 000–210 000 ajokilometriä.

Jakohihnan vaihdon yhteydessä suositellaan aina vaihdettavaksi, myös ohjainrullat, kiristin sekä vesipumppu, mikäli vesipumppu pyörii jakohihnan yhteydessä. Kaikissa moottoreissa näin ei välttämättä ole.

Jos moottorin jakohihna pääsee katkeamaan, se aiheuttaa yleensä moottorivaurion, jonka korjaus voi maksaa tuhansia euroja. Siksi jakohihna kannattaa muistaa vaihtaa ajallaan.

Tiedätkö jo, että autosi jakohihna on aika vaihtaa, tai et ole varma, milloin jakohihna on viimeksi vaihdettu? Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan kuinka voimme auttaa.

Jakohihnan vaihdon hinta

Jakohihnan vaihto maksaa vaihtelevasti automerkin ja moottorin mukaan keskimäärin 400 – 600 €.

Tarkan hinnan saat helpoiten selville kysymällä tarjousta juuri sinun autollesi.

Jakohihnan vaihto vaivattomasti

Autokorjaamomme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit jättää autosi jakohihnan vaihtoon muutamassa hetkessä.

Jakohihnan vaihto kestää autosta ja moottorista riippuen yleensä noin 1 – 5 tuntia.

Tutustu korjaamopalveluihin tarkemmin

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Tarvitseeko autosi jakohihnan vaihtoa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika