Audi-huollot kokemuksella ja ammattitaidolla

Olemme Audi-huoltojen asiantuntija, jossa autosi huollosta vastaa aina vankan kokemuksen ja vahvan ammattitaidon omaava automerkkisi tunteva mekaanikko. Audit ja muut VAG-konsernin autot ovat erikoisalaamme.

TamCar tarjoaa laadukkaat Audien huoltopalvelut erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Jos autostasi löytyy huollon yhteydessä jotain yllättäviä vikoja, olemme niistä aina erikseen sinuun yhteydessä.

Sijaitsemme Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit jättää autosi huoltoon muutamassa hetkessä.

Tutustu muihin merkkikohtaisiin huoltoihin

Valmistajan ohjeilla säilytämme autosi takuun

Toteutamme Audien määräaikaishuollot tarkasti valmistajan ohjeiden mukaan, jotta autosi tehdastakuu säilyy voimassa ilman, että joudut viemään sitä merkkiliikkeeseen.

Kun tilaat Audisi huollon meiltä, voit olla varma, että huollossa käytetään laadukkaita varaosia, moderneja korjaamolaitteita ja työkaluja sekä rautaista osaamista.

Katsasta autosi huollon yhteydessä

Kätevin tapa katsastaa autosi on tehdä se huollon yhteydessä. Säästä siis omaa aikaasi ja jätä katsastus meidän huoleksemme.

Ennen kuin katsastamme autosi, suoritamme aina ensin katsastustarkastuksen.

Sijaisauto käyttöösi huollon ajaksi

Meiltä voit myös helposti varata sijausauton käyttöösi autosi huollon tai korjauksen ajaksi.

Mainitse vain huoltoa varatessasi sijaisauton tarve, niin me hoidamme loput.

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Etsitkö hyvää Audi-huoltoa Helsingissä?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika