Milloin vaihteistoöljyjen vaihto kannattaa tehdä?

Automaattivaihteiston öljyt kannattaa vaihdattaa tasaisin väliajoin auton valmistajan ohjeiden mukaisesti. Yleensä vaihtoväli on noin 40 000 – 90 000 ajokilometriä.

Aivan kaikki autonvalmistajat eivät määrittele automaattivaihteistolle öljynvaihtoväliä, koska joissain automaattivaihteistoissa öljyt kestävät periaatteessa auton eliniän. Käytännössä tämä ei kuitenkaan ole vaihteiston toimivuuden ja keston kannalta suositeltavaa, vaan myös näihin vaihteistomalleihin kannattaa vaihtaa öljyt tasaisin väliajoin.

Manuaalivaihteistoissa autonvalmistajat eivät yleensä määrittele vaihtoväliä. Silti manuaalivaihteistojen öljynvaihtoa suositellaan tehtäväksi noin 80 000 – 150 000 ajokilometrin välein.

Jos öljynvaihto on päässyt unohtumaan, automaattivaihteistossa se voi ilmetä esimerkiksi nykimisenä tai epätasaisesti vaihtuvina vaihteina.

Vaihteistoöljyn vaihdon hinta

Vaihteistoöljyn vaihdon hintaan vaikuttaa autosi öljytilavuus sekä tapa, jolla öljynvaihto tehdään. Vaihteistoöljy voidaan vaihtaa joko huuhtelemalla tai perinteisesti valuttamalla.

Hintaan vaikuttaa myös se, onko autossasi vaihteistoöljynsuodatinta vai ei.

Tarkan hinnan saat helpoiten selville kysymällä tarjousta juuri sinun autollesi.

Vaihteistoöljyn vaihto vaivattomasti

Autokorjaamomme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit jättää autosi öljynvaihtoon muutamassa hetkessä. 

Vaihteistoöljyjen vaihto kestää vaihteiston mallista tai automerkistä riippuen yleensä tunnista kahteen.  

Tutustu korjaamopalveluihin tarkemmin

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Tarvitsetko autollesi vaihteistoöljyjen vaihtoa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika