Autohuoltoa kokemuksella ja ammattitaidolla

Olemme monimerkkihuolto, jossa kaiken merkkisten autojen huolloista vastaa aina vankan kokemuksen ja vahvan ammattitaidon omaava automekaanikko. Erikoisalaamme ovat VAG-konsernin autot, eli Audit, Skodat, Seatit ja Volkswagenit, mutta huollamme ja korjaamme myös kaikkia muita automerkkejä, kuten Volvoja.

Fixus-ketjun korjaamona pystymme tarjoamaan laadukkaat huoltopalvelut autollesi erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Jos autostasi löytyy huollon yhteydessä jotain yllättäviä vikoja, olemme niistä aina erikseen sinuun yhteydessä.

Sijaitsemme Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit jättää autosi huoltoon muutamassa hetkessä.

Tutustu merkkikohtaisiin huoltoihin

Auton määräaikaishuolto

Auton määräaikaishuolto on tärkeää tehdä ajallaan, jotta ajoneuvo pysyy hyvässä kunnossa ja toimii luotettavasti. Se, kuinka usein määräaikaishuolto tulee suorittaa ja mitä siihen kuuluu perustuu ajoneuvovalmistajan suosituksiin ja vaihtelee eri merkkien ja mallien välillä. Tyypillisesti määräaikaishuoltojen suositeltu aikaväli perustuu ajokilometreihin.

Mitä auton määräaikaishuolto sisältää?

Auton määräaikaishuollon sisältö voi vaihdella hieman automallin ja valmistajan mukaan, sillä valmistajilla on malli- ja merkkikohtaiset suosituksensa siitä, kuinka usein ajoneuvolle tulee tehdä eri huoltotoimenpiteitä.

Määräaikaishuoltoon voi kuulua muun muassa öljyn ja öljynsuodattimen vaihto, ilmansuodattimen tarkastus ja vaihto, jarrujärjestelmän tarkastus ja mahdollisesti jarrupalojen vaihto, jäähdytysnesteen tason ja laadun tarkastus, akun kunnon tarkastus, renkaiden kunnon ja ilmanpaineiden tarkistus tai useita muita tärkeitä toimenpiteitä.

Määräaikaishuolto voi myös tarvittaessa sisältää auton tietokoneella tapahtuvan vianmäärityksen ja mahdollisten vikakoodien nollaamisen.

Milloin auton määräaikaishuolto pitää tehdä?

Määräaikaishuollon aikataulu riippuu auton valmistajasta, ja se määritellään yleensä auton käyttöohjekirjassa tai huolto-ohjelmassa. Yleisesti ottaen määräaikaishuolto suositellaan tehtäväksi tietyn ajan tai ajomäärän välein.

Valmistaja voi esimerkiksi suositella tekemään autollesi määräaikaishuollon 20 000 ajokilometrin välein. On tärkeää noudattaa valmistajan suosituksia ja huolehtia siitä, että auton määräaikaishuolto tehdään oikea-aikaisesti.

Jos määräaikaishuolto on myöhässä, voi siitä olla seurauksia. Erityisesti silloin, kun ajoneuvon takuu on yhä voimassa, on tärkeää pitää kiinni määräaikaishuolloista. Jos määräaikaishuolto teetetään myöhässä, saattaa takuun piiriin kuuluvien korjausten maksaminen jäädä ajoneuvon haltijan vastuulle. On siis suositeltavaa huolehtia huoltojen ajantasaisuudesta, jotta takuu säilyy voimassa.

Määräaikaishuolto on autonvalmistajan määrittelemä huolto, joka suoritetaan säännöllisin väliajoin. Yleisesti ottaen määräaikaishuollon yhteydessä vaihdetaan enemmän auton osia verrattuna vuosihuoltoon. On kuitenkin tilanteita, joissa ajoneuvolla ajetaan vuodessa vähemmän kilometrejä kuin määräaikaishuollon vaatima huoltoväli edellyttää. Tällöin on suositeltavaa tehdä vuosihuolto joka vuosi tai enintään kahden vuoden välein. Esimerkiksi öljynvaihto kannattaa kuitenkin suorittaa vuosittain vuosihuollon yhteydessä. On tärkeää huomata, että vuosihuolto ei poista tarvetta suorittaa myös määräaikaishuoltoja.

Mitä eroa on auton määräaikaishuollolla, vuosihuollolla ja kausihuollolla?

Auton määräaikaishuolto on valmistajan suosittelema huoltotoimenpide, joka perustuu auton käyttöikään, ajomäärään tai aikaan. Se sisältää kattavan tarkastuksen ja tarvittaessa osien vaihdon auton hyvän toiminnan varmistamiseksi.

Vuosihuolto suoritetaan vuosittain riippumatta auton ajomäärästä. Se on yleensä kevyempi huolto, joka sisältää perustarkastuksen ja öljynvaihdon. Vuosihuolto auttaa ylläpitämään auton kuntoa ja havaitsemaan mahdollisia ongelmia varhaisessa vaiheessa.

Kausihuolto suoritetaan ennen tiettyä kautta, esimerkiksi talvikauden tai kesäkauden alussa. Kausihuolto keskittyy erityisesti tiettyihin osiin ja järjestelmiin, kuten jäähdytysnesteeseen, ilmastointiin ja renkaisiin. Sen tarkoituksena on varmistaa auton toimivuus ja turvallisuus kyseisen kauden vaativissa olosuhteissa.

Määräaikaishuollon hinta

Auton määräaikaishuollon hinta voi vaihdella riippuen useista tekijöistä, kuten auton merkistä, mallista, vuosimallista ja huoltoliikkeestä. Lisäksi huollon sisältö ja tarvittavien osien vaihto voivat vaikuttaa hintaan. Voit kysyä myös huoltosopimusta tai paketteja.

Miksi valita auton määräaikaishuollon tekijäksi juuri Autohuolto TamCar?

Olemme luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarilla autosi määräaikaishuolto tehdään aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti, alkuperäistä vastaavilla varaosilla. Näin voit olla varma, että autosi takuu pysyy voimassa ja ajoneuvo toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Olemme VAG-konsernin autojen, eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin huoltojen erikoisosaaja, mutta huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

Valmistajan ohjeilla säilytämme autosi takuun

Toteutamme kaikki määräaikaishuollot tarkasti valmistajan ohjeiden mukaan, jotta autosi tehdastakuu säilyy voimassa ilman, että joudut viemään sitä merkkiliikkeeseen.

Kun tilaat autohuollon meiltä, voit olla varma, että autosi huollossa käytetään laadukkaita varaosia, moderneja korjaamolaitteita ja työkaluja vuosien kokemuksella.

Katsasta autosi huollon yhteydessä

Kätevin tapa katsastaa autosi on tehdä se huollon yhteydessä. Säästä siis omaa aikaasi ja jätä katsastus meidän huoleksemme.

Ennen kuin katsastamme autosi, suoritamme aina ensin katsastustarkastuksen.

Sijaisauto käyttöösi huollon ajaksi

Meiltä voit myös helposti varata sijausauton käyttöösi autosi huollon tai korjauksen ajaksi.

Mainitse vain huoltoa varatessasi sijaisauton tarve, niin me hoidamme loput.

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Etsitkö hyvää autohuoltoa Helsingissä?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika