Milloin ilmastointihuolto kannattaa tehdä?

Ilmastointihuolto autolle olisi hyvä tehdä yleensä kahden vuoden välein. Toimivastakin ilmastointijärjestelmästä haihtuu ajan kanssa kylmäainetta, jolloin järjestelmän viilennysteho laskee.

Merkkejä ilmastoinnin tehokkuuden heikkenemisestä ja huollon tarpeesta voit huomata aivan tavallisessa ajossa. Jos ilmastoinnista tuleva ilmavirta ei viilene kunnolla, vaikka ilmastointi olisi ollut pitkään päällä, kaipaa järjestelmä huoltoa.

Vika voi olla esimerkiksi vuotava ilmastointijärjestelmä tai vioittunut kompressori, painekytkin, johtosarjat, virransyöttö tai ohjainlaite. Viat tulee tutkia aina tapauskohtaisesti.

Ilmastointihuollon hinta

  • Ilmastointihuolto R134a -kylmäaineella 95 € 
  • Ilmastointihuolto R1234Yf -kylmäaineella 149 €  

Hinta sisältä korkeintaan 1000 g kylmäainetta, öljyn sekä väriaineen. 

Ilmastointihuolto vaivattomasti

Autokorjaamomme sijaitsee Helsingin Vuosaaressa hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten meille voit nopeasti käydä tuomassa autosi ilmastointihuoltoon.

Ilmastointihuolto kestää yleensä noin 45–60 minuuttia riippuen ajoneuvosta. Teemme ilmastointihuollot myös tarvittaessa odottaessa tai huollon yhteydessä.

Tutustu korjaamopalveluihin tarkemmin

Fixus

Fixus-laskulla maksat kätevästi

Voit maksaa laskulla tai joustavasti osamaksulla. Aina 30 päivää korotonta maksuaikaa.

Autohuolto TamCar

Autohuolto TamCar on VAG-konsernin eli Audin, Skodan, Seatin ja Volkswagenin, sekä Volvon huoltojen ja korjausten erikoisosaaja Helsingin Vuosaaressa. Toteutamme autollesi määräaikaishuollot ja kaikenlaiset korjaustyöt vuosien kokemuksella.

Meillä on aikaisempi kokemus Volkswagenien ja Audin- merkkiliikkeessä toimimisesta.

Korjaamme ja huollamme myös kaikkia muita automerkkejä.

TamCar on luotettava, laadukas ja kotimainen autokorjaamo, jolla on käytössään alan modernit diagnoosilaitteet ja työkalut sekä ammattitaitoinen henkilökunta, joka jatkuvasti ylläpitää osaamistaan.

TamCarin autohuollossa autosi huolletaan aina valmistajan suositusten mukaan ja käytämme alkuperäistä vastaavia varaosia varmistaaksemme autosi parhaan mahdollisen toiminnan. Haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista ja luotettavaa huoltopalvelua, joka vastaa heidän odotuksiaan.

Olemme osa Fixus-ketjua ja näin voimme varmistaa nopean ja sujuvan varaosien hankinnan.

Tarvitsetko autollesi ilmastointihuoltoa?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja pyydä tarjous!

Varaa huoltoaika